Städfirma RAL STÄD AB Boka hemstädning, flyttstädning eller det du behöver för att få livet att gå ihop lite bättre! En lite personligare städfirma i RAL STÄD AB

Begär en återuppringning

Fyll i dina uppgifter i formuläret så ringer vi upp dig.

  Vilka vi är

  Hem och kommersielltRengöring klar direkt

  Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

  Vad vi gör

  Våra tjänster

  VARFÖR VÄLJA OSS

  Våra fördelar

  Välkommen till RAL STÄD ab

  RAL Städ är ett städföretag som gör livet lite enklare för tusentals kunder varje år. Vi gillar långa relationer med våra kunder och personal, när vi lärt känna varandra ordentligt blir det alltid lite bättre. Det är viktigt att vår personal känner trygghet och trivs hos RAL Städ. Då skapar vi bästa förutsättningar för du som kund ska bli nöjd med vårt arbete.

  Vårt företag är byggt av våra kunder och vi anpassar våra tjänster efter just dina behov. Vår arbetsplats är ditt hem vilket ställer stort ansvar på oss och våra medarbetare. Du kan alltid känna dig trygg med hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra uppgifter som är personliga för dig. Det ingår ansvarsförsäkring om en olycka skulle vara framme.

  Vi erbjuder dig tjänster som utförs av personer med rätt kompetens, utbildning och erfarenhet. Vår personal har bra arbetsvillkor och trygg anställning som omfattas av kollektivavtal med Kommunal. Det material vi använder är miljömärkt och ingår i vår tjänst.

  banner

  Vår process

  Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

  icon

  Vi städar

  icon

  Du slappna av

  Senaste arbete